Reviews

Periode: 29 april t/m 16 mei 2022

Wij hebben een toptijd gehad!

We hebben met 2 volwassenen in huisje B36 gezeten. Het huisje was schoon en netjes ingericht. Alle noodzakelijke faciliteiten zitten erin. De standaardstopcontacten zijn volgens Amerikaans systeem, dus een adapter voor Europese stekkers is handig. Alleen de slaapkamer heeft ook stopcontacten voor Europese stekkers. Kort voor onze vakantie is nieuwe airconditioning geplaatst, die stil genoeg was om ook ‘s nachts aan te laten. De veranda van het huisje was onze favoriete plek, daar is de hele dag voldoende schaduw.

Op het goed verzorgde bungalowpark zijn behalve het mooie zwembad geen bijzondere faciliteiten of activiteiten. Voor ons prima en daardoor ook relatief rustig op het park. Bij het zwembad was altijd wel een ligbed en schaduw te vinden. Het park ligt naast een woonwijk centraal op het eiland en is een prima uitvalsbasis om het eiland te verkennen of de drukte op te zoeken. We hebben de gehele vakantie een huurauto gehad en dat is wel aan te bevelen. De wegen zijn niet geschikt voor wandelaars en de afstanden te groot. Ook voor het doen van dagelijkse boodschappen is een auto onmisbaar.

De beheerders hebben ons van het vliegveld opgehaald en gebracht. Tijdens ons verblijf waren zij goed bereikbaar en waar nodig snel hulp geboden. Wij hebben een toptijd gehad, bedankt daarvoor!

Ron & Jacqueline Jansen

Adres resort Seru Coral

Kaya Progreso 10

Willemstad

Curaçao